Vene Kultuuri Keskuses toimub 14.juulil 2015.aastal kaasaja legendaarse pianisti Daniel Pollack`i kontsert.

Viie kontinendi kuulajad – Põhja Ameerikas, Euroopas, Aasias, Lõuna Ameerikas ja Aafrikas – vaimustusega aplodeerivad Daniel Pollack`i klaverimängu kunstile, mis võlub laialdase helipaletti ja virtuoossusega.

Daniel Pollack`i nimi on köitnud maailma üldsuse tähelepanu, kui temast sai P.Tṡaikovski nim. Moskav I Rahvusvahelise pianistide konkurssi laureaat. Peale konkursi D.Pollack esines edukalt endise Nõukogude Liidu alal ja temast sai esimene ameeriklane, keda lindistati helisalvestuse firma „Meloodia“ poolt. Praegu tema salvestusi müüakse maailmas milljonites.

Daniel Pollack`i gastrollid 2014-2015 sisaldavad esinemisi dirigent Valeri Gergiejeviga ja Sankt-Peterburi Maaria teatri orkestriga, Londoni Kuningliku Filharmoonia orkestriga, Moskva Riikliku Filharmoonia orkestriga, New Yorgi, Los Angelese, Baltimore ja San Francisco ja paljude teiste filharmooniaorkestritega.

Daniel Pollack`i soolokontsert 14.juulil 2015.a. toimub Rahvusvahelise Alion Baltc Festivali raames ja on suurepärane kingitus Eesti ja kogu Baltikumi kuulajatele.

 

Kontserdi programm:

 F. Chopin: Sonaat No 2, B-moll, op. 35

 F. Chopin: Nokturn Dis-dur, op. 27 , No 2

 F. Chopin: Polonees-fantaasia As-dur op. 61

 F. List: „Matuserongkäik” tsüklist „Poeetilised ja religioossed harmooniad”

 G. C. Menotti: Ricercata ja tokaata ooperist „Vanatüdruk ja varas”

 S. Prokofjev: Sonaat No 7

Pilet maksab 20, 15, 10

www.danielpollack.com

www.alionbalticfestival.com

www.piletilevi.ee

Обсуждение закрыто

Вход на сайт