13 декабря художественная галерея  «АRТ galerii 1» провела «Рождественскую презентацию» обновлённой экспозиции произведений балтийских художников. Кроме новых работ можно было познакомиться и с более широким составом художников представляемых галереей, большинство из которых являются членами Объединения русских художников Эстонии.

Живопись, графика, скульптура, витраж и батик, представленные на экспозиции порадуют даже самую взыскательную публику своим разнообразием и высоким уровнем исполнения.

В преддверии Рождественских праздников и грядущего Нового Года, произведения искусства в сочетании с хорошей музыки и балетной миниатюрой помогли гостям и коллегам по цеху создать праздничное настроение.  

Виртуозные зарисовки на саксофоне исполнил Урмас Рятсепп, а танцевальную часть подготовили балерины группы «Brilliance”.

«АRТ galerii 1» всегда рада посетителям и находится на улице Рютли 4 в Таллинне. Информацию о художниках и новости галереи можно увидеть на её официальном сайте –  www.visualart.ee

 

“ART galerii 1” pidulik jõulupresentatsioon 

Tallinna Vanalinnas asuv “ART galerii 1” esindas 13. detsembril uuendatud Baltimeistrite kunstitööde ekspositsiooni. Enamus meistritest elavad Eestis ja on nii Eesti Kunstnike Liidu kui ka Vene Kunstnike Ühenduse Eestis liikmed. Need on maalijad, graafikud, skulptorid ning vitraaži, baatiku ja laevamudelite meistrid. Enamus neist on laialt tuntud ka rahvusvahelisel tasandil, Euroopas, Inglismaal, Ameerikas ja Venemaal.

Õhtu jäi meelde kui kaunis kultuuriüritus, kus sulandus kunst, tants ja elav muusika ühte kokku. Pidu möödus Urmas Rätsepa  saksofoni mängu saatel. Balleti miniatüüri esindasid tantsijannad  „Brilliance Entertainment” kollektiivist.

Galerii ootab kõiki huvilisi vaatama muljet avaldavaid kunstiteoseid Rüütli 4. aadressil ning leidma kingitusi nii endale kui ka lähedastele. Samuti, kutsub „ART galerii 1“ koostööle organisatsioone ja ettevõtteid, mis on seotud kujutava kunsti ja turismiga. Eesmärgiks on rõõmustada Tallinna linnaelanikke, vanalinna külastajaid ja turiste kaunite kunstiteostega ning autoriõhtute, elava muusika ürituste ja meisterklasside läbiviimisega.

Lisaks on hetkel ka tore pakkumine – kunstiteoseid võib omandada aasta  lõpuni 10-25% jõulu allahindlusega.

Kodulehel www.visualart.ee saab leida infot galerii lahtioleku ajadest, kunstnikest ning nende laiematest tööde kollektsioonidest. Seal on ka e-pood, uudisteblogi ja rohkem infot pakutavatest teenustest.

Foto: Lilia Kerro, Aleksandr Hmõrov

Обсуждение закрыто

Видео рубрики «Искусство / Выставки / Аукционы»

ТОП-5 материалов раздела за месяц

ТОП-10 материалов сайта за месяц

Вход на сайт