Haabersti Linnaosa Valitsus korraldas 07.04.2018 Haabersti Vaba Aja Keskuses tervisepäeva, kuhu olid oodatud kõik huvilised. Tervisemessil oli võimalik nautida soodushinnaga massaaži, mida pakkus Massaaži ja Teraapiakool. Küsida nõu Lümfiteraapia ja Taastusravikliiniku personalilt, osta ravimtaimi ja vitamiine ning teisi tervisetooteid.

Toimusid ka erinevad terviseseminarid. Huvilistel oli võimalik tutvuda Vanemakoolitused.ee veebikoolitustega, kuulata nõuandeid tervislikust päevitamisest ja uudistada Eesti suurima tervisetoodete tootja Vipis tooteid.

Treeningsaalis oli võimalik teha tutvust Bungypumpiga, mis on uus lähenemine kepikõnnile ning Anneli Albert rääkis vigastuste ennetamisest tervisespordis.

Õismäe ujulas toimusid populaarsed basseiniseansid. Esimene neist on mõeldud lastega peredele ja teine on muusikalise teraapiaga ja veidi sportlik. Näidistreeninguid basseiniseanssidel juhtis zumbakuningas Jorge Hinojosa. 

Nurmenuku raamatukogus toimus lasteprogramm. Kavas oli Lasteteater Mäng etendus „Kuidas saada heaks“. Lisaks sai Nurmenuku raamatukogus terve päeva jooksul osaleda luuleorienteerumisel, mängida terviseteemalisi lauamänge ja tutvuda raamatukogus laenutatavate spordivahenditega.

Tekst: Elina Rannaste

Fotod: Urmas Roos

Обсуждение закрыто

ТОП-5 материалов раздела за месяц

ТОП-10 материалов сайта за месяц

Вход на сайт